Ostalo

ASTRO: 3 horoskopska znaka pred kojima je sjajna jesen

Pred nama je posebno godišnje doba, a tri horoskopska znaka možda će mu se veseliti više nego drugi kada saznaju da im zvijezde predviđaju sjajnu jesen. U nastavku teksta provjerite jeste li i sami među horoskopskim znakovima koji bi prema sve sudeći trebali najviše uživati u jeseni pred nama.

Zadovoljna.hr
3 horoskopska znaka pred kojima je sjajna jesen
Jesen

1. Vaga

Vage su rođene u jesen pa ih ovo doba godine posebno veseli. Vruća čokolada, bundeve, šareno lišće - sve to čini okruženje u kojem se osjećaju kod kuće.

Ova jesen bit će još posebnija jer planeti su na njihovoj strani i ako je vjerovati zvijezdama, očekuje ih kvalitetna jesen koju će provesti okruženi svojim najdražima. Zato drage Vage, prepustite se i uživajte u svemu lijepom što vas čeka.

2. Škorpion

Škorpioni vole jesen, prije drugih osjete da kuca na vrata, a ova će im biti posebno dobra. Iako je ovaj vodeni znak često neshvaćen od strane okoline, ovo jeseni napokon će dobiti osjećaj da može otvoreno razgovarati o svojim osjećajima s prijateljima i članovima obitelji.

Pred Škorpionima je, ako je vjerovati zvijezdama, i jesen puna energije i motivacije pa je razdoblje pred nama savršeno za ostvarivanje zacrtanih ciljeva kojima dugo težite.

 

3. Strijelac

Čini se da će ova jesen biti posebno dobra znakovima koji rođendane slave upravo u ovo godišnje doba. Društveni Strijelci, koji vole biti okruženi s puno ljudi će, kažu zvijezde, imati prekrasnu jesen u kojoj će dodatno procvjetati i uživati u svakom sljedećem danu.

Iako vole slobodu, ove jeseni vrijeme će radije provoditi s najdražima, a jesen će iskoristiti i za stvaranje nekih novih kontakata. Ove godine šarm će Strijelce odvesti jako daleko.