Masovni spust 200 skijaša i boardera
Red Bull Home Run: Masovni spust 200 skijaša i boardera
Jahorina je u subotu, 4 marta po deveti put bila pozornica najvećeg masovnog spusta skijaša i snowboardera u našoj zemlji. Nakon uzbudljive trke pobjednicima su pripale vrijedne nagrade, a odlična zabava nastavila se na večernjem afterpartyju.
Novi datum za Red Bull Home Run na Jahorini
Pomjereno zbog vremenskih nepogoda: Novi datum za Red Bull Home Run na Jahorini
Najzabavnija utrka na snijegu, Red Bull Homerun, zakazana za sutra, pomjera se za sedam dana zbog nepovoljne vremenske prognoze. Olimpijska ljepotica Jahorina će najmasovniji spust skijaša i bordera u našoj zemlji ugostiti na novi datum utke – u subotu, 4. marta 2023.
Najluđa zabava na snijegu sutra na Jahorini
Red Bull Home Run: Najluđa zabava na snijegu sutra na Jahorini
Olimpijska ljepotica će u subotu 25. februara ugostiti deveto izdanje trke Red Bull Home Run. Sve je spremno za tradicionalni masovni spust skijaša i snowboardera na kojem se očekuje veliki broj takmičara, a najbolje među njima očekuju vrijedne nagrade. Dobra zabava nastavit će se i u večernjim satima, uz afterparty sa DJ Soulom i Indigom.
Tuka, Pezer i Mujezinović predstavljaju BiH na Evropskom dvoranskom prvenstvu
Istanbul: Tuka, Pezer i Mujezinović predstavljaju BiH na Evropskom dvoranskom prvenstvu
Na prvenstvu bi trebalo nastupiti oko 600 atletičarki i atletičara iz 51 evropske države, a naša je zemlja jedinu dvoransku medalju sa evropskih seniorskih prvenstava dobila 2013. godine, kada je Hamza Alić u švedskom Geteborgu bio drugi te osvojio srebro
Revijalna vožnja Marka Marqueza
Masovna vožnja ulicama Madrida pred premijeru: Revijalna vožnja Marka Marqueza
Dvadeset hiljada ljudi pratilo je šestostrukog MotoGP šampiona Marca Marqueza ulicama Madrida na putu do premijere njegove nove dokumentarne serije 'Marc Márquez: ALL IN' koja se premijerno prikazuje na Prime Video od 20. februara, a bit će dostupna širom svijeta besplatno, na Red Bull TV od 5. juna.
Red Bull KTM Factory Racing spreman za 2023 MotoGP™
Uskoro nova sezona: Red Bull KTM Factory Racing spreman za 2023 MotoGP™
Zvuk MotoGP-a 2023. će se zagrmiti sutra u Maleziji, a neposredno prije nego što se na Sepang International Circuit prekine tišina van sezone, Red Bull KTM Factory Racing je predstavio svoje boje i vozače koji će se takmičiti u do sada najdužem kalendaru utrka.
Asja Klačar osvojila prve bodove na takmičenju Svjetskog kupa u snowboardu
USPJEH: Asja Klačar osvojila prve bodove na takmičenju Svjetskog kupa u snowboardu
Mlada bosnaskohercegovačka snowboarderka Asja Klačar osvojila prve bodove na takmičenju Svjetskog kupa u austrijskom Kreischbergu.
Sjajni naslovi Red Bull Desert Wings ekipe
Završen Dakar Rally 2023: Sjajni naslovi Red Bull Desert Wings ekipe
Kockasta zastava relija Dakar 2023. pala je u nedjelju i obilježila finiš nakon 5000 kilometara i 14 etapa kroz Saudijsku Arabiju, od Crvenog mora do Arapskog zaljeva preko pustinje Empty Quarter, a sjajne rezultate napravili su skoro svi Red Bull sportisti.
Nema snijega? Nema problema, ako si Valentin Delluc
Skijanje ili letenje?: Nema snijega? Nema problema, ako si Valentin Delluc
Krila ili skije? Za Valentina Delluca, odgovor je: zašto birati kad možeš skočiti sa snijegom prekrivenih litica, letjeti iznad lavina i krstariti zrakom sa skijama na nogama i paragliderom iznad glave? Jer upravo je to luda čar “speedridinga”. Jedna od vodećih svjetskih figura u ovoj disciplini, francuski sportista Valentin Delluc poznat je po svojim videima koji oduzimaju dah, a u ovom nudi “rješenje” i za zimu koja, barem do sada nije jako bogata snijegom.