Novi Peugeot panoramski I-COCKPIT™
Lavovska inovacija: Novi Peugeot panoramski I-COCKPIT™
Novi PEUGEOT panoramski i-COCKPIT™ utjelovljenje je preobrazbe marke PEUGEOT. Marka je odlučila napraviti inovativan i odlučan korak ka potpunoj elektrifikaciji pa svoj najprodavaniji model 3008 zamjenjuje posve novim električnim fastback SUV-om.
Od sada i u Bosni i Hercegovini
NOVI MODELI CITROËN C4 X I Ë-C4 X: Od sada i u Bosni i Hercegovini
Danas su u Sarajevu premijerno predstavljena dva nova modela vozila Citroën, C4 X i električna izvedba ë-C4, X koji spajaju eleganciju siluete fastback, moderan stav SUV-a i bezvremenost prostranog vozila dužine 4,6 metara sa četvero vrata.
Dinamični fastback koji iznenađuje iz svakog ugla
NOVI PEUGEOT 408: Dinamični fastback koji iznenađuje iz svakog ugla
PRIVLAČNOST. PEUGEOT 408 prije svega se ističe svojom dinamičnom fastback siluetom i nepogrešivim stilom, ali i načinom na koji ruši pravila. Njegov stav nalik mački dijele i drugi modeli marke. Linije su oštre, prednja je rešetka u boji karoserije kako bi se savršeno stopila s prednjim krajem, a na njoj se s ponosom ističe novi amblem marke PEUGEOT s glavom lava. Obrnuti izrez stražnjeg odbojnika djeluje neočekivano, a bočnim stranama daje snažan izgled. Novi PEUGEOT 408 stabilno sjedi na kotačima promjera 720 mm, a legendarni 20-inčni naplatci odlikuju se neobičnim geometrijskim dizajnom. Prednji svjetlosni potpis u obliku očnjaka savršeno povezuje model 408 s ostatkom obitelji PEUGEOT, baš kao i LED svjetla u obliku triju oštrica lavljih pandži na stražnjem kraju.
Je li vaš rabljeni auto možda bio taxi?
ZANIMLJIVO: Je li vaš rabljeni auto možda bio taxi?
Kako znati je li automobil bio korišten kao taksi vozilo: ove marke i boje mogu biti trag.
Zašto je ključno odabrati prave?
ORIGINALNI, OBNOVLJENI ILI NEORIGINALNI REZERVNI DIJELOVI ZA AUTOMOBILE: Zašto je ključno odabrati prave?
Kada je riječ o održavanju automobila, također je važna odluka o izboru između originalnih, obnovljenih ili neoriginalnih rezervnih dijelova. Često je primamljivo potražiti jeftinije alternative, stoga je bitno razumjeti važnost ulaganja u originalne ili obnovljene dijelove koji omogućuju dugotrajnu učinkovitost vašeg vozila. Anže Vovk, voditelj prodaje rezervnih dijelova marke Citroën kod C Automobil Import d.o.o. i P Automobil Import d.o.o., iznio nam je neke ključne stvari o kojima moramo voditi računa.
Mijenjaju se boje automobila
STVARNO?: Mijenjaju se boje automobila
Nakon godina sivih nijansi automobili iznenada ponovno postaju šareni, zahvaljujući novim tehnologijama uz naglasak na održivost koja stvara 'zelenije' boje, ugodne i oku i klimatskim zahtjevima.
Električni automobili, jednostavno rečenu, lažu
EH, DA...: Električni automobili, jednostavno rečenu, lažu
Nekima je ovo očekivana vijest - udaljenost koju električni automobili mogu prijeći zimi s punom baterijom do trećine je manja nego što se reklamira.
OTVORENE NARUDŽBE ZA CITROËN Ë-JUMPER
ELEKTRIFIKACIJA SE NASTAVLJA: OTVORENE NARUDŽBE ZA CITROËN Ë-JUMPER
Marka Citroën nastavlja s elektrifikacijom svojih komercijalnih vozila sa vozilom ë-Jumper na 100% električni pogon kojeg mogu klijenti od sada već naručiti. Ovaj kompaktni kombi je treće elektrificirano gospodarsko vozilo i deseti električni model koji se pridružuje modelima Ami, ë-C4, ë-C4 X, C5 Aircross SUV Hybrid, C5 X Hybrid, ë-Berlingo, ë-Berlingo VAN, ë-Jumpy i ë-SpaceTourer.
Koji je najoštećeniji i najčešće kraden auto 2022. godine?
ZNATE LI?: Koji je najoštećeniji i najčešće kraden auto 2022. godine?
Najveći procijenjeni račun za popravak odnosio se na Ferrari 812 Superfast, s nevjerovatnim iznosom od gotovo 300 000 eura.