Objevljena imena učesnika u kategoriji poznatih
HELL BOXING KINGS: Objevljena imena učesnika u kategoriji poznatih
Objavljeni su bosanskohercegovački učesnici u kategoriji poznatih na međunarodnom bokserskom turniru HELL BOXING KINGS.
Prošla je polovina kvalifikacija, a glavna nagrada je zaintrigirala hiljade boksera
HELL Boxing Kings: Prošla je polovina kvalifikacija, a glavna nagrada je zaintrigirala hiljade boksera
Prema izvještaju HELL Boxing Kings tima, održane su još jedne kvalifikacije, a u Beogradu je nedavno bila šesta kasting stanica. Do sada se za seriju takmičenja prijavilo preko 13.000 ljudi, a hiljade boksera iz šest zemalja učesnica je već pozvano na audicije.
Galenika donirala sredstva PK ,,SPID’’
Posvećeni ljudima i zdravlju: Galenika donirala sredstva PK ,,SPID’’
Kompanija Galenika donirala je Plivačkom klubu SPID sredstva u iznosu od 2.500 eura. Kako je društvena odgovornost visoko u prioritetima poslovanja Galenike, tako je kompanija prepoznala plemenitu viziju i misiju ovog plivačkog kluba, te odlučila podržati napore ove organizacije da kroz plivanje pomognu osobama i sportistima sa invaliditetom.
Veličanstveni spektakl s Red Bull Racing F1 bolidom
U Sarajevu 9. juna: Veličanstveni spektakl s Red Bull Racing F1 bolidom
Prvi put u historiji, bolid Formule 1 vozit će se ulicama Bosne i Hercegovine. Red Bull Showrun Sarajevo bit će održan u nedjelju, 9. juna u glavnom gradu naše zemlje i preobrazit će urbane prostore Sarajeva u jedinstvenu pozornicu za automobilistički performans tokom kojeg će legendarni Red Bull Racing Formula 1 bolid prirediti dan za pamćenje za sve posjetioce.
Hiljade prijava za međunarodni bokserski turnir
HELL Boxing Kings: Hiljade prijava za međunarodni bokserski turnir
Svijet boksa ponovo je u prvom planu, jer je međunarodni turnir HELL Boxing Kings privukao više interesovanja nego što se očekivalo. Organizatori nisu mogli ni zamisliti da će se za samo dvije sedmice za događaj prijaviti hiljade ljudi.
Nova era boksa
HELL Boxing Kings: Nova era boksa
U 2024. godini HELL Boxing Kings i devetostruki svjetski bokserski šampion Roy Jones Jr. zajedno traže najbolje boksere u 10 država.
Perez i Horner sjajno najavili F1 utrku u Vegasu
Odbrojavanje do spektakla je počelo: Perez i Horner sjajno najavili F1 utrku u Vegasu
Odbrojavanje uoči prve utrke Formule 1 u Las Vegasu je zvanično počelo, a Oracle Red Bull Racing je tim povodom za fanove najbržeg cirkusa na svijetu pripremio fantastičnu najavu spektakla u ovoj svjetskoj prijestolnici zabave.
Red Bull Cliff Diving ove sedmice u Japanu
Posljednja stanica prije Mostara: Red Bull Cliff Diving ove sedmice u Japanu
Četvrta stanica Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva 2023 na rasporedu je ove sedmice u Japanu. Ljetnu pauzu skakači su iskoristili za učešće na Svjetskom prvenstvu u vodenim sportovima, gdje su sa lakoćom osvojili sve medalje u disciplini visinskih skokova. Nakon Japana, očekuje se njihov dolazak u Mostar 9. septembra.
Najbolji svjetski MTB biciklisti u Velsu voze brutalnu utrku
Red Bull Hardline: Najbolji svjetski MTB biciklisti u Velsu voze brutalnu utrku
Jedna od najtežih, najopasnijih i najizazovnijih utrka brdskog biciklizma na svijetu, Red Bull Hardline, ove godine se vraća u svom devetom izdanju, a za titulu najboljeg će se u dolini Dyfi u Velsu boriti 30 neustrašivih takmičara.