Odvažan i okretan SUV
NOVI PEUGEOT 2008: Odvažan i okretan SUV
PEUGEOT 2008 je već više od tri godine najprodavaniji na tržištu SUV vozila B segmenta, a sada je napravio novi korak naprijed u pogledu dizajna, tehnologije i elektrifikacije.
CITROËN ULAZI U NOVU ERU LAKIH KOMERCIJALNIH VOZILA
NOVI BERLINGO VAN, JUMPY I JUMPER: CITROËN ULAZI U NOVU ERU LAKIH KOMERCIJALNIH VOZILA
Citroën planira dodatno ojačati svoju već stabilnu poziciju na tržištu uz istovremenu obnovu modela Berlingo Van, Jumpy i Jumper. Novi izbor vozila ostaje jednako raznolik kao i prije, a uz još snažniji i efikasniji 100% električni asortiman također će zadovoljiti rastuće potrebe poslovnih korisnika za održivom mobilnošću. Novi Berlingo Van, Jumpy i Jumper će biti među prvim modelima koji će s ponosom nositi obnovljeni identitet marke i novi logo.
ELEKTRIČNI FASTBACK SUV KOJI POMIČE GRANICE
NOVI PEUGEOT E-3008: ELEKTRIČNI FASTBACK SUV KOJI POMIČE GRANICE
PEUGEOT će do 2025. nuditi veliki izbor električnih automobila, a novu eru započinje najprodavaniji model, potpuno novi električni fastback SUV, PEUGEOT E-3008.
Prelazak na električna vozila bit će mnogo teži nego što se to danas čini
STRUJA: Prelazak na električna vozila bit će mnogo teži nego što se to danas čini
Čak i ako si vozači mogu priuštiti električno vozilo, to ne znači nužno da će im život s njima biti dobar.
Inovativna hibridna tehnologija
REDIZAJNIRANI CITROËN C5 AIRCROSS HYBRID 136 ë-DCS6: Inovativna hibridna tehnologija
Citroën s redizajniranim modelom C5 Aircross predstavlja potpuno novi pogonski sklop Hybrid 136. Inovativna hibridna tehnologija spaja benzinski motor PureTech 136 KS (100 kW) nove generacije, novi elektrificirani mjenjač ë-DCS6 s dvostrukim kvačilom, elektromotor, ë-motor, snage 21 kW i bateriju od 48 volti koja se automatski puni u određenim fazama vožnje. Uvođenjem nove tehnologije Hybrid 48V u model C5 Aircross, Citroën je napravio još jedan korak ka pojednostavljenju pristupa električnoj mobilnosti.
Neodoljiv i zabavan
NOVI PEUGEOT E-208: Neodoljiv i zabavan
Najprodavaniji automobil u Europi u 2022. i jedan od kultnih modela u gami vozila PEUGEOT sada poprima posve novu dimenziju: PEUGEOT 208 osvježen je i dostupan u 100 % električnoj izvedbi s dosegom od 400 km te je redizajniran i opremljen najnaprednijim tehnologijama i novim motorima koji jamče užitak u vožnji. Sve to čini ga još neodoljivijim!
Šta kad vam automobil pogodi munja?
Zanimljivo: Šta kad vam automobil pogodi munja?
Znači, situacija u koju jako lako možete upasti - krene ljetna nevera, vi u autu i drmne vas munja... i šta sad?
Električni auti nisu potrebni za spas svijeta
Japanska matematika je jasna: Električni auti nisu potrebni za spas svijeta
Japanski automobilski div, Toyota, provela je studiju koja pokazuje da se značajno smanjenje emisija štetnih plinova iz automobila može postići ako više vozača koristi Eco ili EV načine vožnje u svojim automobilima.
CITROËN MÉHARI SLAVI SVOJ 55. ROĐENDAN
Kultni model: CITROËN MÉHARI SLAVI SVOJ 55. ROĐENDAN
Citroën slavi 55. godišnjicu modela Méhari premijerno predstavljenog 16. svibnja 1968. na golf terenu Deauville u Normandiji. U gotovo 20 godina, od 1968. do 1987., proizvedeno je 144.953 primjeraka (od čega 1.213 izvedbi Méhari 4x4) što je bio doista zadivljujući uspjeh. Méari je postao kultni automobil kako za marku Citroën tako i za svijet automobilizma.