Plaćajte mobilnim novčanikom i ostvarite povrat novca
Mastercard: Plaćajte mobilnim novčanikom i ostvarite povrat novca
Koliko aplikacija imate instalirano na svom mobilnom telefonu? Društvene mreže i igrice. Medijski portali. Servisi za dostavu hrane i kućnih potrepština. Vremenska prognoza. Brojač pređenih koraka. Učenje stranih jezika. Prepoznavanje biljaka. Nastavite niz...
Kvalitet i inovacije
Zaštitni znak kompanije HELL ENERGY: Kvalitet i inovacije
Kompanija u 100% mađarskom vlasništvu proizvodi 7 miliona konzervi energetskih napitaka dnevno i isporučuje ih u više od 50 zemalja širom svijeta
Ovog novembra praktična plaćanja mobilnim novčanikom donose povrat novca
Novo iz Mastercarda: Ovog novembra praktična plaćanja mobilnim novčanikom donose povrat novca
Zar ne bi bilo sjajno kada biste uvijek mogli odmah preći na najbolji dio svega što radite, na prvi gutljaj kremaste kafe koju pijete sa prijateljima u omiljenom kafiću ili na bezbrižnu igru sa najmlađima nakon posjete njihovoj omiljenoj radnji sa igračkama?
Plaćajte mobilnim novčanicima i vraća vam se novac
Nova Mastercard kampanja sa povratom novca: Plaćajte mobilnim novčanicima i vraća vam se novac
Plaćanje Mastercard karticom tokom novembra omogućava korisnicima da se dodatno uvjere da je u pitanju jednostavan i siguran način plaćanja, koji im pri tom donosi i cash back. Naime, Mastercard pokreće novu kampanju sa povratom novca u okviru koje će svi korisnici Mastercard kartica koji plaćaju mobilnim novčanicima banaka koje su ovu uslugu omogućile, moći da ostvare 10 KM povrata sredstava ukoliko u periodu od 1. do 30. novembra izvrše tri transakcije minimalne zbirne vrijednosti 30 KM.
76% ispitanika bi željelo potvrđivati plaćanje skeniranjem lica ili otiska prsta
MasterIndex BiH: 76% ispitanika bi željelo potvrđivati plaćanje skeniranjem lica ili otiska prsta
Rezultati najnovijeg MasterIndex BiH istraživanja pokazuju da su beskontaktna plaćanja sastavni dio savremenog platnog iskustva građana Bosne i Hercegovine, a da 85% ispitanika posjeduje beskontaktnu karticu. Beskontaktno se najčešće plaća u supermarketima (69% ispitanika), na benzinskim pumpama (50%) i u buticima (41%), odnosno na užurbanim trgovačkim lokacijama, tamo gdje su brzina i jednostavnost plaćanja bitni kako kupcu, tako i trgovcu na kasi. Upravo su brzina i jednostavnost korištenja najčešći razlog zašto se korisnici odlučuju da plate beskontaktno, što je istaklo 67 odsto ispitanika, a ostale prednosti ove platne metode koje korisnici navode su sigurnost (41%) i kontrola, jer kartica ostaje sve vrijeme u rukama korisnika (40%).
Energoinvest dobio novu cijenu plina od Gazproma
Poskupljuje plin???: Energoinvest dobio novu cijenu plina od Gazproma
Iz Energoinvesta naglašavaju da je za FBiH snabdjevanje plinom uredno u dogovorenim količinama i dinamikom koja nam je potvrđena od strane Gazprom Exporta
Hibridni način rada je u porastu – danas nekretnina, sutra radno mjesto.
IWG - Lider na svjetskom tržištu širi se na zapadni Balkan: Hibridni način rada je u porastu – danas nekretnina, sutra radno mjesto.
Osam miliona ljudi u preko 120 zemalja već uživa u hibridnom načinu rada u modernim i tehnički opremljenim radnim prostorima zahvaljujući IWG-u, a taj trend nastavlja rasti. Istraživanja pokazuju da je 63% najbrže rastućih kompanija već prepoznalo potencijal i implementiralo ovaj savremeni model rada.
Hell Energy
Najbogatiji portfolio proizvoda na tržištu BiH: Hell Energy
Energetski napici su funkcionalna bezalkoholna pića i odličan izbor za one koji uče, voze, rade ili iz bilo kojeg drugog razloga trebaju dodatni poticaj da daju najbolje od sebe. Potrošači energetskih napitaka širom svijeta, pa tako i u BiH, znaju da kada žele renomiran i kvalitetan energetski napitak traže HELL ENERGY. Vrhunski proizvodi bez konzervansa, obogaćeni sa 5 vitamina B, je nešto što nudi HELL ENERGY, mađarska kompanija za proizvodnju energetskih napitaka.
Tim Galenika na ovogodišnjoj utrci „Race for the cure“
Podrška: Tim Galenika na ovogodišnjoj utrci „Race for the cure“
U Sarajevu je održana 15. po redu Trka/šetnja za ozdravljenje, a Galenika sa brendom Pantenol bila je jedan od ovogodišnjih partnera ovog sportskog događaja koji za cilj ima promociju zdravlja žena, a organizuje se širom Evrope kako bi se prikupila sredstva za oboljele žene od karcinoma dojke, te podigla svijet o ovom oboljenju.