HT ERONET podržava sport i zdravi način života
Podrška sportu: HT ERONET podržava sport i zdravi način života
HT ERONET već niz godina podržava sportske klubove i natjecanja, kao i niz drugih manifestacija i udruga koje imaju za cilj promicati sport, kretanje i zdrav način života. Samo u mjesecu ožujku ove godine, HT ERONET je podržao dva velika sportsko-turistička događaja, Mostar Run polumaraton i biciklijadu „Ćirinom prugom“.
Zbogom ENERGY COFFEE, zdravo HELL ICE COFFEE!
Obnovljeni asortiman HELL ledene kafe: Zbogom ENERGY COFFEE, zdravo HELL ICE COFFEE!
Ledene kafe spremne za konzumaciju vodećeg mađarskog brenda* od sada će biti dostupne pod novim imenom i to sa ujednačenim i poboljšanim pakovanjem, te fino podešenom recepturom. Najava znači da će popularni brend ledene kafe, ranije poznat kao ENERGY COFFEE, biti dostupan u trgovinama kao HELL ICE COFFEE, sa snažnijim, nezavisnim imidžom i komunikacijom od matičnog brenda.
Kako se pripremiti za recesiju
ZNATE LI: Kako se pripremiti za recesiju
Financijska stručnjakinja Jen Smith otkrila je četiri koraka koja sada trebate napaviti da biste se pripremili za recesiju.
Proljetna SMART ponuda iz Eroneta
Budi SMART: Proljetna SMART ponuda iz Eroneta
Proljeće je stiglo, a kad proljeće stigne, često imamo želju i potrebu krenuti s nekim zdravijim navikama ili osvježiti svoju garderobu i životni prostor. Među svim tim novim stvarima nalazi se i uređaj bez kojeg je svakodnevni život nezamisliv. Riječ je naravno o našim mobitelima.
Uz online plaćanje svakodnevne obaveze mogu biti lakše
Mastercard: Uz online plaćanje svakodnevne obaveze mogu biti lakše
Ubrzani tempo življenja danas utiče na sve aspekte naših života, srećom takav životni stil uslovio je i pružio olakšice u vidu tehnoloških dostignuća koja, ne samo što korisnicima omogućavaju da neke možda stalno ponavljajuće, svakodnevne radnje obave na jednostavniji i praktičniji način, već i da uštede dragocjeno vrijeme. Jedna od tih olakšica upravo je online kupovina, odnosno online plaćanja zahvaljujući kojima istovremeno možemo obići nekoliko prodavnica, poplaćati račune i poručiti obrok za dostavu, i to daleko brže nego da smo fizički posjetili sve te objekte i gubili i vrijeme i živce u gradskim gužvama.
78 godina posvećeni ljudima, vjerni zdravlju
Galenika: 78 godina posvećeni ljudima, vjerni zdravlju
Zašto brend Galenika znači povjerenje i kvalitet, fokus na budućnost i razvoj, dalja internacionalizacija poslovanja, važnost prevencije kroz korporativne inicijative i partnerstva - samo su neke od tema koje smo dotakli u razgovoru sa Ricardom Vian Marquesom, generalnim direktorom farmaceutske kompanije Galenika.
Podrška energetskoj tranziciji
Javni poziv: Podrška energetskoj tranziciji
SERDA i GIZ pozivaju mala i srednja preduzeća (MSP) iz metalske i drvne industrije u KS da se prijave na javni poziv za podršku energijskoj tranziciji.
Hoće li Njemačka popustiti?
Zabrana prodaje novih dizelaša i benzinaca: Hoće li Njemačka popustiti?
"Ne razumijem ovu borbu protiv automobila i zašto ljudi žele zabraniti neke tehnologije", kazao je njemački ministar saobraćaja Volker Wissing
Platite telefonom sigurno i brzo
Svjetski trend sve popularniji kod nas: Platite telefonom sigurno i brzo
Beskontaktna plaćanja su realnost i kod nas, te su sve češći izbor potrošača prilikom plaćanja. Brzina, praktičnost i jednostavnost ono su zbog čega se daje prednost ovoj metodi plaćanja, i to je trend koji je aktuelan kako u svijetu, tako i u BiH.