Ljeto nam se vraća
Vremenska prognoza: Ljeto nam se vraća
Nakon kratkotrajnog osvježenja i drastičnog pada dnevnih, a posebno noćnih temperatura, slijedi nam period stabilnog i toplog vremena. U Bosni će jutra i noći biti nešto svježiji, a u Hercegovini tople, ali ne i sparne.
Za vikend slijedi osvježenje sa kišom
Vremenska prognoza: Za vikend slijedi osvježenje sa kišom
Nakon nešto nestabilnijih vremenskih prilika tokom sedmice i kraja iste kada nas očekuju nešto više dnevne temperature za vikend nam dolazi značajno osvježenje i kiša.
Univerzalni saveznik za sve tipove kože
Galenikin Pantenol: Univerzalni saveznik za sve tipove kože
Galenikin portfolio Pantenol proizvoda biće idealan saveznik za sve tipove kože čak i na vašem odmoru jer je su to proizvodi koji pomažu u njezi i zaštiti kože i kose (krema, mast, rastvor, pjena), a koriste se i kod upale grla (oriblete).
Kraća nestabilnost pa povratak vrućina
Vremenska prognoza: Kraća nestabilnost pa povratak vrućina
Do sredine sedmice očekuje nas nestabilno vrijeme sa kišnim intervalima, a ponegdje i sa jačim udarima vjetra, a od četvrtka ponovno pravo ljetne vremenske prilike.
Sunčano i toplo
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo
Nakon nedavnih kiša konačno smo dočekali sunčano vrijeme, ali uz visoke temperature zraka i toplotni val koji je na snazi.
Sa vikendom dolaze i vrućine
Vremenska prognoza: Sa vikendom dolaze i vrućine
Još sutra se ponegdje u Bosni očekuje umjereno oblačno vrijeme, a u Hercegovini sunčano i toplo. Vikend i početak naredne sedmice donose nam više sunčanog vremena i ljetne vrućine.
Promjenljivo, ali toplo
Vremenska prognoza: Promjenljivo, ali toplo
Narednih dana smjenjivat će se kišni periodi, pokji pljusak, ali i duži sunčani intervali uz relativno visoke ljetnje temperature, ali ne i previsoke, tako da nema bojazni od toplinskih valova, barem do sredine naredne sedmice.
Osvježenje za vikend
Vremenska prognoza: Osvježenje za vikend
Nakon izuzetno tople i sunčane sedmice očekuje nas kratkotrajno osvježenje u subotu i nedjelju, ali već početkom naredne sedmice vraćaju nam se vrijeme i temperature primjerene ljetu.
Konačno sunce
Vremenska prognoza: Konačno sunce
Do kraja ove radne sedmice očekuje nas sunčano vrijeme i prave ugodne ljetne temperature, ali za vikend stiže osvježenje koje će mnogima pokvariti planove na otvorenom.