Činjenice o kafi
Ovo bi mogle biti novosti čak i za vas: Činjenice o kafi
Napici od kafe mogu biti raznovrsni, napravljeni na različite načine i u različitim stilovima. Ljubitelji kafe vole ovaj napitak ne samo zbog ukusa, već i zbog društvenog iskustva koje pruža, te zbog stimulativnih efekata kofeina. Postoji mnogo zanimljivih i jedinstvenih aspekata ispijanja kafe širom svijeta koje vrijedi istražiti i otkriti.
Cimet i vanilija - začini, mirisi i zdravlje
SAVJETI: Cimet i vanilija - začini, mirisi i zdravlje
Miris cimeta i vanilije ugodni su blagdanski mirisi koji potiču sjećanja, ali te namirnice imaju i niz zdravstvenih prednosti.
Trebamo li jesti jednom dnevno?
HMMM...: Trebamo li jesti jednom dnevno?
Iako je važno pronaći uravnotežen unos kalorija za mršavljenje, konzumiranje redovitih i hranjivih obroka tijekom dana također je važno.
Doručak koji stvarno radi upale u tijelu
Jedete li zdravo:: Doručak koji stvarno radi upale u tijelu
Imate li sličan zdravstveni problem, pokušajte ograničiti ovih nekoliko namirnica i najvažniji obrok u danu zamijeniti zdravom alternativom.
Koji orašasti plod je najzdraviji?
MLJAC: Koji orašasti plod je najzdraviji?
Dobar su izvor vlakana, mononezasićenih masti, omega-3 masnih kiselina i vitamina E.
Najopasnija hrana od koje se možete otrovati
SAVJETI: Najopasnija hrana od koje se možete otrovati
Američki „Consumer Reports“ je objavio listu 10 najrizičnijih namirnica, a analizirani su podaci o bolestima koje se prenose hranom.
Koliko vam treba ugljikohidrata dnevno?
SAVJETI: Koliko vam treba ugljikohidrata dnevno?
Neke moderne dijete, poput Atkinsove i Keto dijete, potiču mršavljenje ograničavanjem ugljikohidrata, što može pomaknuti fiziologiju u stanje ketogeneze.
Kako čitati deklaracije na proizvodima?
SAVJETI: Kako čitati deklaracije na proizvodima?
Deklaracije na proizvodima trebale bi biti jasne naznake o čemu se tu radi - no, ima tu svačega što proizvođači žele sakriti na njima...
HELL to nikada ne bi dopustio!
Ljetna sezona bez Summer Cool napitaka: HELL to nikada ne bi dopustio!
Ovog ljeta svi ljubitelji kvalitetnih energetskih napitaka u BiH imat će priliku uživati u novim ukusima kompanije HELL ENERGY. Novi Summer Cool ukusi će donijeti osvježenje vrućim danima bilo da ste u gradu i rješavate poslovne obaveze ili pak ležite u hladu palme na moru.