Uz Atlantic grupu i Argetu otključajte svoj filmski alter ego
Sarajevo Film festival: Uz Atlantic grupu i Argetu otključajte svoj filmski alter ego
Sarajevo Film Festival je oduvijek bio proslava filmske umjetnosti, ali se s godinama etablirao i kao vodeći regionalni kulturni događaj, zbog čega Argeta su kao regionalno prepoznatljiv proizvod s lokalnom proizvodnjom i Atlantic Grupa kao jedan od vodećih poslovnih sistema i dugogodišnji ponosni partner Festivalu.
Mastercard donosi posebne pogodnosti za sve korisnike
Sarajevo Film Festival: Mastercard donosi posebne pogodnosti za sve korisnike
Sarajevo Film Festival, najznačajnija filmska manifestacija u Bosni i Hercegovini, počinje u petak 11. avgusta, a Sarajevo po 29. put postaje regionalni centar kinematografije. Kompanija Mastercard koja je već devet godina zaredom ponosni partner ovog prestižnog kulturnog događaja, pripremila je pogodnosti za korisnike Mastercard kartica kako bi im uživanje u Festivalu bilo zaista neprocjenjivo.
Filip Andronik osvojio nagradu publike
Red Bull Doodle Art svjetsko finale: Filip Andronik osvojio nagradu publike
Talijanka Chiara Croce svjetska je pobjednica crtačkog izazova, a našem Filipu Androniku pripala je nagrada publike na prestižnom globalnom takmičenju u Amsterdamu.
Izložba Sakura umjetnice Mirsade Kadribašić
Posjetite: Izložba Sakura umjetnice Mirsade Kadribašić
Dugo očekivana izložba Sakura, umjetnice Mirsade Kadribašić, otvorena je 31. marta 2023. u Doboju. Izložba je prikazala delikatne i majstorske akvarele ove umjetnice, ističući eleganciju i simboliku kultnog trešnjinog cvijeta.
„Doživjeti filmsku magiju zajedno“
Mastercard pogodnosti u CineStar kinima: „Doživjeti filmsku magiju zajedno“
Zasigurno ne postoji osoba koja ne uživa u odlasku u kino sa porodicom ili prijateljima i za mnoge je to uvijek bio događaj ispunjen osjećajima sreće i uzbuđenja. Za sve prave obožavaoce sedme umjetnosti i dobrog filma Mastercard i CineStar su pripremili pogodnosti za plaćanje kako online, tako i mobilnim novčanicima sve do kraja 2023. godine.
U Sarajevu otvorena samostalna izložba akvarela i keramike Mirsade Kadribašić
HEDONIZAM, OBLINE I SJENE: U Sarajevu otvorena samostalna izložba akvarela i keramike Mirsade Kadribašić
Izložba akvarela i keramike bh. umjetnice Mirsade Kadribašić “Hedonizam, obline i sjene” otvorena je u ponedjeljak u Galeriji Mak, Muzeja književnosti i pozorišne umjetnosti Bosne i Hercegovine.