HT ERONET podržava sport i zdravi način života
Podrška sportu: HT ERONET podržava sport i zdravi način života
HT ERONET već niz godina podržava sportske klubove i natjecanja, kao i niz drugih manifestacija i udruga koje imaju za cilj promicati sport, kretanje i zdrav način života. Samo u mjesecu ožujku ove godine, HT ERONET je podržao dva velika sportsko-turistička događaja, Mostar Run polumaraton i biciklijadu „Ćirinom prugom“.
Padavine i kratkotrajno zahlađenje
Vremenska prognoza: Padavine i kratkotrajno zahlađenje
Sutra i prekosutra bit ćemo izloženi nešto nižim temperaturama od onih na koje smo navikli u posljednje vrijeme, ali to će trajati kratko, već u četvrtak najviša dnevna temperatura iznosit će ugodnih 18 stepeni.
EU ne želi ovisnost o Kini
NARAVNO: EU ne želi ovisnost o Kini
Europska unija nastoji izbjeći ovisnost o Kini kao što je bila ovisna o ruskom plinu.
Zbogom ENERGY COFFEE, zdravo HELL ICE COFFEE!
Obnovljeni asortiman HELL ledene kafe: Zbogom ENERGY COFFEE, zdravo HELL ICE COFFEE!
Ledene kafe spremne za konzumaciju vodećeg mađarskog brenda* od sada će biti dostupne pod novim imenom i to sa ujednačenim i poboljšanim pakovanjem, te fino podešenom recepturom. Najava znači da će popularni brend ledene kafe, ranije poznat kao ENERGY COFFEE, biti dostupan u trgovinama kao HELL ICE COFFEE, sa snažnijim, nezavisnim imidžom i komunikacijom od matičnog brenda.
Promjenljivo i toplo za vikend
Vremenska prognoza: Promjenljivo i toplo za vikend
Za vikend se očekuje relativno toplo vrijeme, a izmjenjivat će se oblaci i sunce. Svakako, bit će mogućnosti da se određeno vrijeme provede i na otvorenom u prirodi.
„Doživjeti filmsku magiju zajedno“
Mastercard pogodnosti u CineStar kinima: „Doživjeti filmsku magiju zajedno“
Zasigurno ne postoji osoba koja ne uživa u odlasku u kino sa porodicom ili prijateljima i za mnoge je to uvijek bio događaj ispunjen osjećajima sreće i uzbuđenja. Za sve prave obožavaoce sedme umjetnosti i dobrog filma Mastercard i CineStar su pripremili pogodnosti za plaćanje kako online, tako i mobilnim novčanicima sve do kraja 2023. godine.
Sve toplije
Vremenska prognoza: Sve toplije
U narednim danima se očekuje porast temperatura na prave proljetne vrijednosti, izgleda da se polako, ali sigurno opraštamo od zime, ali nikad ne treba isključiti moguće „babine huke“.
Kako se pripremiti za recesiju
ZNATE LI: Kako se pripremiti za recesiju
Financijska stručnjakinja Jen Smith otkrila je četiri koraka koja sada trebate napaviti da biste se pripremili za recesiju.
Njemačke kompanije financiraju dezinformacije srpskih medija
STVARNO?: Njemačke kompanije financiraju dezinformacije srpskih medija
U brojnim medijima u Srbiji širi se raspoloženje protiv Europske unije - u korist Rusije. Njemački javni servis ARD objavio je istraživanje o tome koliko ti mediji zarađuju na reklamama njemačkih kompanija.