Umjetna inteligencija protiv fake newsa?
HMMM...: Umjetna inteligencija protiv fake newsa?
Klimatske promjene, korona i rat u Ukrajini - količina dezinformacija raste sa svakom novom krizom. Umjetna inteligencija bi mogla biti rješenje, ali i tu postoji veliki problem.
ChatGPT otvorio debatu o pravilima
AI: ChatGPT otvorio debatu o pravilima
Uspon virtualnog sugovornika, chatbota, koji je nevjerojatno sličan čovjeku, potaknuo je diskusiju o tome koja su pravila potrebna za umjetnu inteligenciju i tko ih može (i treba) određivati.
Zašto kupujemo pametne satove?
ZNATE LI?: Zašto kupujemo pametne satove?
Više od 60% kupaca pametnih satova bira tradicionalni dizajn umjesto sportske estetike, a gotovo 90% njih navodi praćenje zdravlja kao najvažniju značajku za odabir pametnog sata.
Porast kibernetičkih napada
PANIKA?: Porast kibernetičkih napada
Maxim Manturov, voditelj istraživanja ulaganja u brokerskoj kompaniji Freedom Finance Europe, objašnjava koje su sigurnosne IT kompanije i dionice značajne, kako se ponašaju na tržištu i zašto inovacije dominiraju industrijom.
Novi život za stari mobitel
ZANIMLJIVO: Novi život za stari mobitel
Nije samo stvar novca - ili ekologije što se sve više traže rabljeni i obnovljeni elektronički uređaji. A još je bolje kad se oni kupe u tvrtki koja pretežito zapošljava invalidne osobe.
Huawei nova 10 i vrhunske aplikacije
SJAJNO!: Huawei nova 10 i vrhunske aplikacije
Huawei nova 10 donosi impresivnu prednju kameru i vrhunske aplikacije dostupne kroz nagrađivanu platformu AppGallery.
Od jeseni 2024. u EU-u isti punjač za više uređaja
NAPOKON: Od jeseni 2024. u EU-u isti punjač za više uređaja
Od jeseni 2024. svi pametni telefoni, tableti, kamere, slušalice, prijenosni zvučnici koji se prodaju u Europskoj uniji koristit će isti, univerzalni punjač.
Čudesno nova Xiaomi 12T serija
NOVOSTI: Čudesno nova Xiaomi 12T serija
Xiaomi je jučer na međunarodnim tržištima predstavio svoje najnovije flagship pametne telefone - Xiaomi 12T seriju. Pokretani skupom tehnoloških inovacija, modeli Xiaomi 12T Pro i Xiaomi 12T predstavljaju najnoviji Xiaomijev sustav kamera za korisnike koji traže poboljšane performanse i kreativne načine za proizvodnju sadržaja.
Instagram uvodi veliku promjenu za Story
DRUŠTVENE MREŽE: Instagram uvodi veliku promjenu za Story
Instagram uvodi mogućnost da korisnici učitavaju duže neprekinute Storyje.