Kultura

Mastercard pogodnosti u CineStar kinima: „Doživjeti filmsku magiju zajedno“

Zasigurno ne postoji osoba koja ne uživa u odlasku u kino sa porodicom ili prijateljima i za mnoge je to uvijek bio događaj ispunjen osjećajima sreće i uzbuđenja. Za sve prave obožavaoce sedme umjetnosti i dobrog filma Mastercard i CineStar su pripremili pogodnosti za plaćanje kako online, tako i mobilnim novčanicima sve do kraja 2023. godine.

Sutra.ba
„Doživjeti filmsku magiju zajedno“
MC_Cinestar - 1200x800

Brzina, jednostavnost i praktičnost digitalnih plaćanja čine da građani Bosne i Hercegovine sve više prihvataju digitalne tehnologije kroz korištenje različitih vrsta uređaja kao i usluga prilikom plaćanja. Beskontaktna plaćanja karticama, online plaćanja ili korištenje mobilnih novčanika su idealna rješenja kada vam je važno da uštedite dragocjeno vrijeme, te kupovinu obavite na praktičan način, a tu je i neizostavni aspekt sigurnosti koji nikada nije zanemaren kada su u pitanju Mastercard kartice.

U CineStar kinima širom BiH, Mastercard je pripremio pogodnosti za korištenje online i mobilnih plaćanja, ali i pogodnosti za Premium Mastercard korisnike. Kada želite da se zabavite i da pogledate najnoviji blockbuster, gotovina je nešto što vam više nije potrebno. Karte platite mobilnim novčanikom na licu mjesta, ili pak online iz udobnosti svoga doma i spremni dođite na projekciju svog dugo iščekivanog filma, a u nastavku su svi detalji o pogodnostima koje možete ostvariti.

Pogodnosti za plaćanje mobilnim novčanikom

Brzina i praktičnost mobilnih plaćanja će oduševiti sve Mastercard korisnike, ali ono što posjetioce CineStar kina dodatno očekuje subotom i nedjeljom jeste ulaznica na dar (1+1 gratis). Dakle, za svaku kino ulaznicu za 2D projekciju koju platite na blagajnama CineStar kina mobilnim novčanikom neke od 7 banaka* u BiH čeka vas druga ulaznica gratis.

Pogodnosti za online plaćanje

Ponedjeljkom, prilikom online kupovine Mastercard karticama minimalno dvije kino ulaznice za bilo koji 2D film koji se prikazuje u CineStar kinima u Bosni i Hercegovini na poklon dobijate 1 specijalizirani kupon u obliku bar koda koji vrijedi kao gratis kino ulaznica prilikom sljedeće kupovine kino ulaznice za projekcije u istom kinu.

TVOJE PRIVATNO KINO powered by MASTERCARD®

Korisnike Mastercard® Gold, World i World Elite Mastercard®  kartica očekuju i dodatne pogodnosti koje se također odnose na online plaćanja. Ugodite sebi i svom omiljenom društvu privatnom projekcijom filma, bilo da samo želite privatnost bez drugih posjetilaca ili imate poseban povod za druženje poput proslave rođendana, godišnjice, dana zaljubljenih, dana žena… ili jednostavno želite iznenaditi prijatelje ili okupiti porodicu. Stoga, svi korisnici koji navedenim karticama online kupe ulaznice za uslugu „Tvoje privatno kino“ na poklon dobijaju Popcorn meni za cijelu ekipu.

U promotivnom periodu ne propustite pogodnosti za plaćanje Mastercard karticama i uživajte u filmskim trenucima, te sigurnom i besprijekornom iskustvu beskontakne i online kupovine. Sve pogodnosti je moguće ostvariti do kraja 2023. godine i to u kinima u Sarajevu, Banjaluci, Mostaru, Tuzli, Bihaću, Zenici i Prijedoru.

Za više informacija posjetite www.mastercard.ba i  www.cinestarcinemas.ba.