Ljubav&sex

SAVJETI: Kako do najboljeg seksa

Seks je odlična stvar ako obje strane imaju želje i volje raditi na tome da sve kako treba, ugodno i dobro... pa evo kako to toga.

Sutra.ba
Kako do najboljeg seksa
seks__17d

Seks je glavna stvar većini ljudi, naravno - svi sanjaju o partneru koji će im biti najbolji mogući, nježna i dobra osoba. Ipak, puno češće ima problema nego sretnog i veselog seksa, pa bi trebalo naučiti što i kako raditi.

Postoje mnogi faktori koji utječu na kvalitetu seksa, ali evo nekoliko savjeta koji bi ti mogli pomoći da poboljšaš svoje seksualno iskustvo

Fokusirajte se na užitak - Umjesto da se fokusirate samo na orgazam, pokušajte se fokusirati na užitak i senzacije tijekom cijelog seksualnog iskustva. Uključite se u cijeli proces, a ne samo na krajnji cilj.

Istražujte - Nemojte se bojati eksperimentirati s novim položajima i tehnikama. Pronađite ono što vam najviše odgovara i što vam donosi najveći užitak.

Komunikacija - razgovaraj sa svojim partnerom o svojim željama, potrebama i granicama. Komunikacija je ključna za stvaranje uzajamnog povjerenja i razumijevanja u seksualnom odnosu.

Osjetljivost - budi osjetljiv na potrebe svog partnera. Upoznaj njegovo ili njeno tijelo, otkrijte što ih uzbuđuje i što im ne odgovara.

Uključite sve osjetila - Osjetila poput dodira, mirisa, zvuka i okusa mogu pomoći u povećanju seksualnog uzbuđenja i užitka. Isprobajte različite tehnike i senzualne igre kako biste u potpunosti uključili sva svoja osjetila.

Zapamtite glavnu stvar - i jedan i drugi partner moraju biti zadovoljni.