Ljubav&sex

SAVJET: Kako imati bolji i redovitiji seks

Seksualna aktivnost svake osobe je potpuno individualna i ne postoji tačno određena količina seksa koja se treba ispuniti na sedmičnoj bazi.

Sutra.ba
Kako imati bolji i redovitiji seks
seks

Seks ima mnoge prednosti za tijelo i organizam, a samim time neredovit seks utječe negativno na kvalitetu života.

Naime, normalno je da se količina seksa starenjem smanjuje, a do neredovitog seksa može doći i u dugim vezama zbog nedovoljno slobodnog vremena, stalnog umora i brzog načina života. 

Pa onda, kako imati kvalitetan i redovan seks? Nije jednostavno, pogotovo ne u ovo ludo doba, ali ipak se može ako ga stvarno želite.

Seks se ne može točno planirati kako bi bio češći, ali ipak postoji nekoliko metoda koje se mogu primijeniti kako bi se promijenila situacija u spavaćoj sobi. Odredite vrijeme samo za sebe svaki dan ili dva puta tjedno, kako vam odgovara, i neka to vrijeme bude rezervirano za bilo kakve seksualne radnje s partnerom.

Jednako tako, uvijek se mogu uvesti nove stvari, isprobati na primjer nove poze, tantrički seks, ili se može ispuniti neka fantazija. Pomoći mogu i prirodni afrodizijaci koji se nalaze u hrani. Važno je da oboje radite na poboljšanju seksualnog života i rezultati neće izostati.