Ostalo

HELL Boxing Kings: Nova era boksa

U 2024. godini HELL Boxing Kings i devetostruki svjetski bokserski šampion Roy Jones Jr. zajedno traže najbolje boksere u 10 država.

Sutra.ba
Nova era boksa
HELL_Boxing_Kings

HELL ENERGY stupa u svijet boksa 2024. godine organizovanjem jedinstvenog šampionata. Ime proizvođača energetskog napitka prisutnog u više od 60 država od sada će biti povezan sa bokserskim šampionatom koji će trajati tokom cijele godine, a to je HELL Boxing Kings čiji kumulativni nagradni fond iznosi više od 1.000.0000 dolara!

Borbe će se emitovati na You tube kanalu HELL Boxing Kingsa, odnosno putem društvenih medija šampionata.

Četvrtfinale, polufinale, pa i finale biće emitovani uživo.

„Spremnost, pokora i marljivost: Stiglo je Tvoje vrijeme!”

U okviru međunarodnog bokserskog šampionata biraju se najbolji i najspremniji sportisti iz 10 država, koji će se na kraju boriti u 4 kategorije za osvajanje remena prvaka HELL Boxing Kingsa.

Šampioni pojedinih kategorija uz titulu dobit će i novčanu nagradu u iznosu od 100.000 dolara, odnosno mogućnost profesionalnog ugovora sa HELL ENERGY Promotion.

Za velike nagrade mogu se boriti, ne samo aktivni sportisti, već u ring može ući praktično bilo ko. Ovaj šampionat otvara put u svijet profesionalnog sporta i onim bokserima ili sportistima iz drugih borilačkih vještina koji raspolažu potrebnim vještinama, ali zbog nečeg nisu imali mogućnost dokazati se do sada.

Zainteresirani se mogu prijaviti od 1. februara 2024. do 15. marta 2024. na stranici www.hellboxingkings.com uz uslov da su napunili 18 godina.

Šta više! Dolaze i poznate ličnosti!

Tokom emisija uživo u ringu će se boriti i poznata lica u tri kategorije. Delegirane zvijezde država sudionika također se bore za glavnu nagradu od 100.000 dolara, te slavu koju im može donijeti naslov HELL Boxing Kingsa.

„Svoje granice postavljaš sam, zavisi samo od tebe kad ćeš ih probiti!”

Međunarodni bokserski šampionat HELL Boxing Kings u 2024. očekuje prijave iz slijedećih država: Mađarska, Slovačka, Češka, Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Rumunija, Grčka, Bugarska i Azerbejdžan.

Prijavljeni se mogu pretstaviti na kastinzima koji će se održati u njihovim državama, počev od marta. Borce koji budu prilikom toga odabrani u junu očekuju eliminacione borbe, a već u novembru se mogu dokazati u polufinalima koji će se emitovati uživo. 

Finale se održava u Mađarskoj u decembru 2024. U okviru galaprograma na nivou Las Vegasa nastupaju i zvijezde, pa čak i jedan od najuspješnijih boksera svih vremena, devetostruki šampion svijeta Roy Jones Jr., glavni zaštitni znak HELL Boxing Kingsa.

Svoje snove određuješ sam, mogućnost za to ti pruža HELL Boxing Kings!

Najavu HELL Boxing Kingsa možete pogledati putem ovog linka: https://www.youtube.com/watch?v=RUR5t2mQKAs