Biznis

Ljubitelji čokolade pripremite se: Stiže novi HELL CHOCO LATTE!

HELL širi svoju porodicu ledenih kafa sa fantastičnim novim ukusom - HELL CHOCO LATTE. Za sve prave ljubitelje HELL ICE COFFEE ovo će biti dvostruko zadovoljstvo jer su spojena dva omiljena sastojka – kafa i čokolada. HELL je spario ovaj fantastični duo zato što jednostavno pristaju jedno drugom, te će ova kombinacija biti izvanredno iskustvo za sve naše vjerne obožavaoce ledenih kafa.

Sutra.ba
Stiže novi HELL CHOCO LATTE!
HIC_Choco_Latte_keyvisual

HELL ICE COFFEE kontinuirano nastoji tržištu ponuditi inovativan portfolio kako bi se susreli sa navikama i potrebama potrošača. Kako je čokolada jedan od najpopularnijih ukusa kafe koji je postao popularan širom svijeta zahvaljujući svom bogatom i primamljivom ukusu, HELL je odlučio ući na ICE COFFEE tržište sa ovom novom kombinacijom – CHOCO LATTE ukusom.

HELL ICE COFFEE proizvodi se prave od ekstrakta prave Arabica i Robusta kafe, a sada su još uzbudljivije jer dolaze i sa okusom čokolade. Ovaj napitak sadrži 40 mg/100ml kofeina i napravljen je od 70% UHT (ultratermički obrađenog) nemasnog mlijeka te ne sadrži nikakve konzervanse niti umjetne boje. Limenke Choco Latte užitka od 250 ml su ekološki prihvatljive jer je to aluminijska ambalaža koja se može beskonačno reciklirati. Zahvaljujući veličini limenke u ledenoj kafi sa ukusom čokolade možete uživati kod kuće, u kancelariji ili je jednostavno ponijeti sa sobom.

HELL je lansirao asortiman ENERGY COFFEE u ljeto 2020. godine sa 3 okusa, a sada je sa HELL CHOCO LATTE na tržištu BiH dostupno 6 ukusa. Visok kvalitet, pravo mlijeko i ekstrakti kafe, kao i harmoničan ukus brzo su osvojili odobravanje potrošača, pa HELL pravovremeno proširuje asortiman novim, uzbudljivim ukusima kakav je i aroma čokolade.

Uživajte u mješavini aromatične kafe i delikatne čokolade u novom HELL CHOCO LATTE i ne zaboravite da je ukus najbolji kada se proizvod konzumira rashlađen.