Ljubav&sex

SAVJETI: Ključevi dobrog seksa

Kako bi seks bio stvarno dobar, treba postojati emotivna povezanost partnera, kažu stručnjaci.

Sutra.ba
Ključevi dobrog seksa
seks_rublje

Seks vole svi... zapravo, ne baš svi jer je sve veći broj incela u svijetu koji imaju problema sa ženama i činjenicom da su one postale jače i čvršće, a posljedično i nedostupne takvim ljudima. No, ako su odnosi relativno normalni, postoje tri stvari koje trebate osigurati...

Najbolji seks najveći je broj ljudi, čak 96 posto u zadnjem istraživanju, imao s osobom s kojom su bili emotivno povezani, što iznenadnom ludom seksu s potpunim strancem na čudnovatom mjestu ostavlja tek mizernih par postotaka.

Pokazalo se da postoje još dva ključna sastojka u čarobnom napitku za odličan seks, a to su još osjećaj da nas netko voli i fizička privlačnost.

To potvrđuje i sva sila prijašnjih istraživanja koja su jasno dokazala da je za seks ključna opuštenost žene, koja mora imati potpuno povjerenje u partnera kako bi se potpuno predala u njegove ruke i zaboravila na svoje brige i nesavršenosti koje često stoje na putu dobrog seksa.

Stoga, u krevetu budite samopouzdani, udijelite partneru kakav prigodan kompliment koji, naravno, mora biti iskren i ako postoji stvarna emocionalna povezanost, seks će uvijek biti dobar. Ponekad i fantastičan.