Biznis

Juicy Narandža Nektar: Prvi izbor potrošača u Bosni i Hercegovini

Osvježavajući Juicy nektar od narandže najdraži je izbor potrošača kad je u pitanju voćni sok koji obogaćuje posebne životne trenutke.

Sutra.ba

Nezamjenjivi sok koji je osvojio srca potrošača u Bosni i Hercegovini, Juicy Narandža Nektar,

proizveden je od koncentrisanog soka narandži iz najboljih voćnjaka. Minimalni udio voća u ovom soku je 50%, a punoća citrusnog ukusa jedan od razloga zašto je upravo Narandža Nektar najprodavaniji sok u kategoriji negaziranih sokova u BiH. 

Istraživanje agencije NielsenIQ provedeno je u Bosni i Hercegovini u periodu od februara 2022. do januara 2023. i prema podacima iz panela trgovine, Juicy Nektar Narandža je vodeći proizvod u vrijednosnoj prodaji u kategoriji negaziranih sokova (Segment Fruit Nectars).  

Rezultat je to dugogodišnjeg ulaganja u kvalitetu te strast prema proizvodnji vrhunskih voćnih sokova i odabir narandži iz najkvalitetnijih voćnjaka. Juicy Narandža Nektar donosi esenciju voća, bogatu vitaminima i antioksidansima. Osvježavajući karakter ovog soka jedan je od razloga zašto se nalazi na stolovima većine domaćinstava u Bosni i Hercegovini.   

„Ponosni smo na ovo priznanje, ali više od toga zahvalni našim vjernim potrošačima u Bosni i Hercegovini na njihovom trajnom povjerenju i podršci. Nastavit ćemo se truditi da održimo to povjerenje i uvijek nudimo najbolje iz voća“, rekao je Boris Marijanović, Direktor Stanić Beverages Kreševo.