Gastro

ARGETA – VEGGIE: Zavoljet ćete povrće kao nikad prije

Argeta je već poznata po stvaranju mesne i riblje paštete broj 1 u Europi*. Ovaj su put svoju ponudu ukusnih namaza proširili i onima od povrća. Nakon godina istraživanja, unapređenja kvalitete, intervjua s potrošačima i testiranja provedenih po cijeloj Europi, sa ponosom vam predstavljaju svoj novi, poboljšani i bolji nego ikad - povrtni namaz Argeta Veggie. Nadamo se da će Argeta od sada postati sinonim za zdrave i hranljive namaze.

Sutra.ba

Argeta Veggie neće biti samo još jedan namaz od povrća. Njegovi najvažniji sastojci su slanutak/leblebija i pažljivo birano povrće vrhunske kvalitete, Argeta Veggie se nudi u četiri fantastična okusa koji vas neće ostaviti ravnodušnim, jer su kreirani po poboljšanoj recepturi. Također tu je i novo prepoznatljivo Argeta pakovanje, sada u upečatljivoj zelenoj boji.

Ono na što smo najviše ponosni jest da je Argeta Veggie prvi proizvod iz porodicei Argeta koji je primjeren baš za sve - vegane, vegetarijance i ljubitelje mesa jer u svaki obrok donose povrće koje nam tako često nedostaje.” – nije krila svoje oduševljenje, Mirsada Kadribašić, senior brend building menager Argete

Koja četiri nova okusa nam donosi Argeta VEGGIE?

Prvi je Slanutak. Najnježniji i najblaži okus koji će vas iznenaditi teksturom i hranjivošću. Zavest će vaša osjetila dok vam pruža ukusan zalogaj povrća.

Zatim su tu Crne masline. To je ono što dobijete kada unesete oštar mediteranski temperament u delikatan okus hranjivog slanutka.

Balkanski favorit je Crvena paprika. Savršena kombinacija mirisa, okusa i svježine stvara ukusan osjećaj povrća koji ćete zavoljeti na prvi okus.

A za one, koji vole eksperimentirati i uživati u novim okusima, pripremili su Chilli & limun. Za mnoge će ova neobična kombinacija strastvenog čilija i osvježavajućeg limuna postati nova dimenzija okusa.

“Za kraj, dopustite da vam kažemo nešto o Argeta Veggie recepturi BEZ. Svi Argetini proizvodi pripremaju se po našim originalnim receptima na koje smo ponosni. Receptura BEZ naše je obećanje da ćemo za vas napraviti bolje proizvode jer osigurava da Argeta proizvodi ne sadrže konzervanse, umjetne boje, umjetne pojačivače okusa, palmino ulje i gluten.” - dodala je Mirsada Kadribašić.

Kao što smo na početku rekli – učinili smo baš sve da povrće zavolite kao nikada prije! I nema na čemu, uživajte.